Sunday, 2 December 2012

asslamualaikum,,baru-baru ni kitorang ade buat show dkat smv port dickson..enjoy with this video..

Caklempong di Smvpd Slideshow: Amirul’s trip to Port Dickson was created with TripAdvisor TripWow!

Wednesday, 21 November 2012

assalamualaikum,first nak ckp-->pergh...da lme x bkak blog ni..sume comlplete,,habok,web,sampah..hehehe x de lah..sje ..gurau,,cer cek ble last post untuk blog nih..rsenye tahon lepas,,maklomlah,,dah naik sekolah menengah...sebok sket kan??eh,silap,,sebok banyak..hihihih..itu jer utk post ari nih..tah ble plak boleh bkak blog ni.. (!_!)

Tuesday, 13 March 2012

assalamualaikum dan selamat sjahatera,,,tahun lpas kan,,,kite kan,,, dgn kawan2 kite kan... pegi mlaka ,,,,korunk da pegi ke???kitorang kan,,,laki ngan pompuan tido satu rumah,,,,...///astarfirullahalaziim...jgn fikir bukan2,,cbe fikir positif sket,,,kitorang tido satu rumah,,lain2 bilik,,,laki ngan laki,pompuan ngan pompuan..CIKGU adela,,ilek ar..

bkan menginap kat rumah besar je,,kitorank pegi water world..best...dri pukol 1 lebih sampai kol 6 kot,,pastu baru kitorang balik..

sebelum ke selepas mandi kat water  world kitorang pegi planetrium mlaka....maklumlah da stahun mne nak ingatnye...
mse ari last tu kitorang pegi la satu compleks,,yg budak laki kebanyakannye pegi main game ,,budak pompuan x tau la pegi mne...ahhh x kesahlah...janji rock..

ok lah,,ni sje buad ari ni,,assalamualaikumwarahmatullah hita'alawabarakatu...

Friday, 27 January 2012

menangkap ketam..

assalamualaikum..
..spe suke makan ketam angkat tangan.............laaa,,xde spe ske makan ketam rupenye..
aq cite pasal ketam bab smalam aq n kawan ayah aq pergi pantai untuk tangkap ketam..daripada pukol 11:50pm-5.30 am...gileeeeah..bape kilo dapat ketam..besar-besar pulak tu..

  Hari ni teros mak aq buad masak lemak cili api....Kaw kAw punyerrr..
abis licin aq makan ketam tu...
    ok lahh...assalamualaikum..

muzium


assalamualaikum..

ari ni nak cite sket je pasal gambar ni...
.........spe boleh percaye kat muzium ade bende camni...naseb baik bleh imbang  ..klo x mesti da jatoh da tu..

ni pon amek gambar ni mcm orang gila...korank rse ape motif diorang buad patung yg mcm ni??
 ok lah..assalamualaikum

Tuesday, 24 January 2012

assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatu...

SeBeNaNyE eMpUnYa BloG Ni TAk taU Nak CakAp APe,,MaklUMlAh..Baru BUAd :p (~,^)

SeCara DtailnYe TeNtanG BloG NI.
  1. Di sEE yAp aw leh mAi freInd :sAidah NUr SyaFiQAh
  2. PaR de PuKOL 11:55 SemalaM
  3. Jar NgaN LuPe EmPuNye Blog Yg er Dit BloG Ni..(4;4)
sir kian sahja dari saaayeeeeeee...(*;*)=0  )*3*)